Voorleesontbijt Loon op Zand (Nationale Voorleesdagen)

23 januari 2019, van 09:30 tot 10:30 | de Bibliotheek Loon op Zand

Kosten: Gratis

Op woensdag 23 januari kun je genieten van een mooi verhaal en een lekker hapje en drankje tijdens het voorleesontbijt in de Bibliotheek Loon op Zand. Dit keer komt Rineke Paes van Poppentheater Rineke voorlezen.

Nationale Voorleesdagen 2019
Van woensdag 23 januari tot en met zaterdag 2 februari 2019 vindt alweer de zestiende editie van de Nationale Voorleesdagen plaats. Het prentenboek dat dit keer centraal staat, is ‘Een huis voor Harry’ van Leo Timmers. Kinderen die zich tijdens de voorleesdagen als nieuw lid aanmelden krijgen een kleine attentie; een vingerpoppetje van Harry!

Kom je ook?
Wil jij ook komen luisteren naar een mooi verhaal en gezellig eten en drinken tijdens het voorleesontbijt? De entree is gratis. Aanmelden kan door te mailen naar loonopzand@bibliotheekmb.nl