Digicafé BaLaDe

12 februari 2019, van 19:30 tot 21:00 | BaLaDe

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In het Wijkdienstencentrum BaLaDe vindt op dinsdagavond 12 februari van 19.30 – 21.00 uur het Digicafé plaats. Het Digicafé of digitaal Café is opgezet om mensen hulp te bieden bij alle vragen over het gebruik van computer, internet, tablet, apps, smartphone, laptop en over veilig werken op uw pc. Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Dan is het Digicafé iets voor jou!

Over het Digicafé 
Onder begeleiding van een vrijwilliger helpen mensen elkaar verder, bijvoorbeeld met het aanmaken van een account, het updaten van een programma of de instellingen van hun apparatuur. Neem dus je eigen laptop, tablet of smartphone mee naar het Digicafé. Ook mensen die geen vragen hebben, maar met hun ervaring en deskundigheid andere gebruikers willen helpen zijn van harte welkom.

Het Digicafé is een gratis wijkdienst en voor iedereen vrij toegankelijk. Het Digicafé vindt plaats in het Wijkdienstencentrum BaLaDe, Balade 1, 5142WX te Waalwijk en wordt aangeboden door de Bibliotheek Waalwijk, in samenwerking met De Kansenfabriek, ContourdeTwern en SeniorWeb.

Verhinderd op dinsdagavond?  Bezoek dan het Digicafé dat iedere derde zaterdagmiddag in de maand wordt gehouden in de bibliotheek Waalwijk. Kijk in de agenda voor de actuele data en tijden.