[VOL] Kenniskans: Schrijfcollege Thomas Verbogt

11 februari 2019, van 14:00 tot 15:30 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

Kosten: Gratis (aanmelden gewenst)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Geïnteresseerd in schrijven? En wil je daar meer over horen van vakmensen? Kom dan naar het Kenniskans-college door Thomas Verbogt.

KennisKans: Schrijfcolleges

Het Schrijfcollege maakt onderdeel uit van KennisKans. Bedrijven, onderwijsinstellingen en organisaties worden uitgedaagd om hun kennis te delen met de inwoners van Tilburg en omgeving. Door middel van KennisKans kunnen geïnteresseerden gratis deelnemen aan bestaande, interne kennistrajecten die worden opengesteld aan een algemeen publiek. Vanuit de gedachte van een leven lang leren en van een hedendaagse economie waarin kennisdelen steeds belangrijker wordt.

Tijdens het schrijfcollege vertelt Thomas Verbogt over hoe ideeën ontstaan, over het schrijfproces en geeft hij schrijftips. Het is ook mogelijk vragen te stellen aan de auteur. Schrijfcolleges worden altijd gegeven door bekende auteurs en is een samenwerking van de Bibliotheek Midden-Brabant en Fontys Hogeschool voor de Journalistiek. 

Over Thomas Verbogt

Thomas Verbogt is een auteur van romans, columns, verhalen en toneelteksten. Zijn werk wordt gewaardeerd vanwege de lichte toon, filmische vertelstijl en humor. Hij schreef onder meer 'Als de winter voorbij is' en 'Hoe alles moest beginnen'.

Aanmelden

Wil jij dit Schrijfcollege bijwonen? Dat kan! Aanmelden kan tot en met 7 februari via LilySpaan@bibliotheekmb.nl o.v.v. "KennisKans Schrijfcollege Thomas Verbogt". Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.