KennisPlaats Vesper: Mastermind-avond voor ondernemende mensen

12 februari 2019, van 20:00 tot 22:00 | Ons Koningsoord (Bibliotheek Berkel-Enschot)

Kosten: €12,50 (incl. boek en consumptie)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Mastermind is een avond voor ondernemers en ondernemende mensen. In groepjes van 4 à 5 personen deel je jouw professionele uitdagingen met gelijkgestemden. Je kunt jouw vragen op tafel leggen en je ideeën klankborden; wij denken allemaal met je mee! Na de Mastermind is er nog gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje in de inspirerende omgeving van Koningsoord. Schuif aan, vind antwoorden op jouw vragen en ga met hernieuwde energie en inzichten naar huis.

Wat is KennisPlaats Vesper?

Een kennisplaats waar mensen met gemeenschappelijke interesses regelmatig bij elkaar komen om met elkaar te netwerken, kennis te delen, successen en struggles te delen. Kortom om gelijkgestemde ambitieuze mensen te ontmoeten. De Bibliotheek biedt bijzondere werkplekken die inspirerend zijn. Naast de werkplekken zijn er diverse overleghoeken, een goede horeca en bieden we gratis snelle wifi. Ook qua collectie spelen we in op de wensen van ondernemers en ondernemende mensen, we hebben een interessante collectie management- en informatieve boeken die kunnen inspireren. 

KennisPlaats Vesper is de verbindende factor tussen onze doelgroepen. We willen een aantal evenementen per jaar organiseren: een om kennis te delen, een om te verbinden en een om je horizon te verbreden. Kortom, een kennisplaats voor ondernemers en ondernemende mensen van 18 tot 88 jaar. 

In samenwerking met: 
BEATO Communicatie & PR
BEATO schrijft heldere, leesbare commerciële teksten. Úw eigen glossy/nieuwsbrief voor relaties/prospects/personeel? Van idee tot drukwerk!
ingrid@beato.nl

Gewooncaat
Mijn naam is Carolien Latijnhouwers van Gewooncaat interieur. Al jaren heb ik een passie: het creëren van mooie, sfeervolle interieurs. En andere mensen helpen aan een fijn en gezellig huis. 
www.gewooncaat.nl

TAART by Nihal
TAART by Nihal is een financieel advieskantoor, waarbij wordt geadviseerd vanuit een langdurige relatie. U kunt bij ons terecht voor advies over hypotheken, pensioen, vermogen, nalatenschap en overige financiële zaken. 
www.taartbynihal.nl

Praktische informatie

Je bent welkom op dinsdag 12 februari om 20.00 uur in de Bibliotheek Berkel-Enschot. Tickets zijn €12,50 en zijn inclusief boek en consumptie.