Leren in de Bieb (vrijdag)

26 april 2019, van 15:30 tot 18:00 | Elke week | de Bibliotheek Heyhoef

Kosten: €35

Heb jij moeite met leren of ben je op zoek naar een fijne leerplek? En zou je graag begeleiding willen bij het maken van je huiswerk? In samenwerking met SmartStart kan jij elke woensdag en vrijdag huiswerkbegeleiding volgen in de Bibliotheek Heyhoef.

Het doel van dit initiatief is dat middelbare scholieren plezierig kunnen leren in de bibliotheek. En dat is zeker mogelijk vanwege de goede en rustige leeromgeving. Onder begeleiding van leuke en professionele begeleiders uit het team van SmartStart willen wij scholieren helpen met het plannen en goed voorbereiden van huiswerk, proefwerken en examens. Doordat de huiswerkbegeleiders een expertise hebben in één of meerdere vakken, kunnen zij vaak ook gericht bijles geven. 

Gebruik van HOMi
Tot slot kunnen leerlingen gratis gebruik maken van HOMi. Dit is een online tool waar je samen met je begeleider een overzichtelijke planning en je voortgang kunt bijhouden. HOMi is onder andere te koppelen met Magister en daardoor zie je precies wat er per keer moet gebeuren tijdens de huiswerkbegeleiding. Handig toch?

Praktische informatie
Iedere woensdag- en vrijdagmiddag kan je deelnemen aan Leren in de Bieb. Elke leersessie is van 15.30 tot 18.00 uur in de Bibliotheek Heyhoef. Inschrijven is gratis en je bent altijd welkom om een keer te komen kijken of Leren in de Bieb iets voor jou is. Bij deelname kost elke bijeenkomst €35. 

Aanmelden kan door te mailen naar info@smartstartbijles.nl. Vermeld bij aanmelding je naam, telefoonnummer (ouder) en niveau. Vervolgens wordt er zo snel mogelijk contact opgenomen.