Masterclass beeldtaal en manipulatie door Gert de Graaff

29 maart 2019, van 10:00 tot 16:00 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In samenwerking met de Fontys academie voor Journalistiek en de Minor AudioVisual Storytelling organiseert de Bibliotheek LocHal een unieke masterclass beeldtaal door Gert de Graaff.

Over Gert de Graaff

Gert de Graaff is filmmaker, trainer in de taal van het beeld en (voormalig) editor en cameraman. Als de Hans Aarsman van het bewegend beeld geeft hij al 22 jaar trainingen in beeldtaal, beeldgrammatica, d├ęcoupage en montage aan verslaggevers, medewerkers van de AIVD, hoofdredacteuren, tekstschrijvers, communicatie-experts van ministeries, cameramensen en programmamakers. Ditmaal geeft hij de masterclass voor documentairemakers. Een unieke kans om van deze beelddenker de geheimen van beeldmanipulatie te leren (herkennen). 

Meld je aan

Je bent welkom op vrijdag 29 maart om 10.00 uur in de KennisMakerij. Voor deze Masterclass is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan door te mailen naar naaneldering@bibliotheekmb.nl.

De masterclass wordt toegankelijk gemaakt door het bibliotheekproject KennisKans. Bedrijven, onderwijsinstellingen en organisaties worden uitgedaagd om hun kennis te delen met de inwoners van Tilburg en omgeving. Door middel van KennisKans kunnen geïnteresseerden gratis deelnemen aan bestaande, interne kennistrajecten die worden opengesteld aan een algemeen publiek. Vanuit de gedachte van een leven lang leren en van een hedendaagse economie waarin kennisdelen steeds belangrijker wordt.