Schrijfworkshop: verhalen van vrouwen

28 maart 2019, van 13:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Kosten: Gratis

Het thema van de Boekenweek is dit jaar ‘de moeder de vrouw’. De Bibliotheek Hilvarenbeek geeft een eigen draai aan dit thema en richt zich op ‘verhalen van vrouwen’. Tijdens de schrijfworkshop op 28 maart leer je hoe je een kort verhaal schrijft.

Over de schrijfworkshop

Wil je deelnemen aan de schrijfworkshop? Neem dan een aansprekend boek, verhaal of filmbeeld over moeders of vrouwen mee of zoek aan het begin van de workshop in de bibliotheek een verhaal over moeders en vrouwen, er zijn genoeg voorbeelden!

Tijdens de workshop leert docent Creatief Schrijven Karen Meijs je om zelf, al fantaserend en associërend een kort verhaal schrijven: waarom is juist dat verhaal je dierbaar, of inspireert het je?

Je hoeft geen ervaring met schrijven te hebben om mee te doen, een nieuwsgierige blik is alles wat je nodig hebt om te beginnen. 

Praktische informatie

Je bent welkom op donderdag 28 maart om 13.30 uur in de Bibliotheek Hilvarenbeek. Deelname is gratis, maar aanmelden is gewenst. Voor meer informatie en aanmelden kan je mailen naar hilvarenbeek@bibliotheekmb.nl