Startbijeenkomst Schrijfatelier Hilvarenbeek

15 maart 2019, van 19:00 tot 20:30 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vind je het leuk om verhaaltjes, gedichten of een relaas te schrijven, of zomaar schrijven over wat je meemaakt of waaraan je denkt? Of droom je over de geboorte van je boek over een levensverhaal, je hobby of een schuchtere poging voor een roman? Dan is het Schrijfatelier een fijne werkplaats voor je. Op vrijdag 15 maart wordt er een startbijeenkomst georganiseerd voor iedereen die interesse heeft in het deelnemen aan het Schrijfatelier.

Over het Schrijfatelier

Om de twee weken op vrijdag – van 19.00 tot 20.30 uur – ontmoeten de schrijvende hobbyisten van het Schrijfatelier elkaar in de Bibliotheek Hilvarenbeek. In deze inspirerende omgeving van letters en boeken geven ze feedback op elkaars schrijfwerk. Ze praten over schrijven, taal, verhalen en lezen werk aan elkaar voor in een collegiale schrijfambiance. Door deze laagdrempelige, enthousiasmerende samenwerking ontwikkelen ze zichzelf en ontdekken nieuwe mogelijkheden. 

Daarentegen is het Schrijfatelier géén schrijfcursus. 

De bibliotheken in de regio hebben allemaal een Schrijfatelier. Het is een initiatief van de Bibliotheek Midden Brabant. De Schrijfateliers opereren zelfstandig, maar centraal organiseert ‘de bieb’ voor de leden van de Schrijfateliers regelmatig interessante en leerzame activiteiten. Bijvoorbeeld schrijfworkshops en schrijfcolleges, waarin professionele schrijvers of dichters komen vertellen over hun vak. 

Aanmelden
Heb je zin om in het Schrijfatelier andere liefhebbers van schrijven of dichten te ontmoeten? Kom dan op vrijdag 12 maart naar de Bibliotheek Hilvarenbeek. Aanmelden kan door te mailen naar hilvarenbeek@bibliotheekmb.nl

Werkt bovenstaande aanmeldbutton niet? Meld je dan aan door een mail te sturen naar hilvarenbeek@bibliotheekmb.nl