Gelukkig vrouwen aan tafel

15 april 2019, van 09:30 tot 11:00 | de Bibliotheek Wagnerplein

Kosten: Gratis

De Bibliotheek Wagnerplein organiseert speciale ochtenden om ervaringen uit te wisselen, stoom af te blazen, van elkaar te leren en inspiratie op te doen. Allerlei onderwerpen kunnen tijdens deze ochtend op tafel komen. Maar we onderzoeken vooral wat het thema ‘Geluk’ voor iedereen betekent.

Geluk (delen)

Geluk valt niet uit de lucht. We hoeven ook niet elke dag te stralen en even gelukkig te zijn. Elke mens heeft recht op twijfel en verdriet maar het deel van ons geluk dat maakbaar is, hebben we in eigen hand. Het gaat om de manier waarop we naar de dingen kijken en de actie die we ondernemen voor ons eigen geluk en dat van andere mensen. Wie hoopvol en gelukkig is, wil dat immers ook delen met anderen. 

Houd jij ook van een goed gesprek? Eén waarin het niet gaat over waar of niet waar? Waarin het niet draait om gelijk hebben of niet? Om goed of fout? Een gesprek waar de deelnemers graag naar elkaar willen luisteren. En bereid zijn om hun eigen persoonlijke verhaal te vertellen. Vanuit gelijkwaardigheid en zonder oordeel. Kom dan ook naar de ochtend 'Gelukkig vrouwen aan tafel'. 

Kom je ook?

Je bent van harte welkom op maandag 15 april om 09.30 uur in de Bibliotheek Wagnerplein. Meld je aan voor het gesprek door te mailen naar wagnerplein@bibliotheekmb.nl