Inloopspreekuur Dementieconsulenten

23 juli 2019, van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

Kosten: Gratis

Het is heel normaal om zo nu en dan iets te vergeten. Dat doen we allemaal. Vergeetachtigheid kan echter ook een teken zijn van (beginnende) dementie. Of het gevolg van een andere hersenaandoening. Vergeetachtigheid brengt hierdoor vaak onzekerheid of angst met zich mee. Vooral als je wat ouder wordt. Heb je vragen over vergeetachtigheid, (beginnende) dementie) of zaken die hiermee te maken hebben? Dan ben je welkom bij het inloopspreekuur Dementieconsulenten.

LET OP!

De Bibliotheek LocHal is van 28 juli t/m 4 augustus gesloten wegens schoonmaak. Je bent weer van harte welkom op dinsdag 6 augustus.

Over het spreekuur

De Dementieconsulenten van De Wever bieden een luisterend oor. Je kunt hier terecht met alle vragen over vergeetachtigheid en dementie. Zij kunnen iedereen verder verwijzen naar de juiste ondersteuning. Daarnaast bieden zij informatie aan over de producten uit de Geheugenwinkel.

Het spreekuur vindt iedere dinsdag plaats van 14.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek LocHal (begane grond, tafels naast de infobalie).