Leren in de Bieb (Wagnerplein)

16 mei 2019, van 15:30 tot 17:30 | Elke week | de Bibliotheek Wagnerplein

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Heb jij moeite met leren of ben je op zoek naar een fijne leerplek? En zou je graag begeleiding willen bij het maken van je huiswerk? In samenwerking met R-Newt, IMC Weekendschool en SmartStart kan jij elke donderdag gratis huiswerkbegeleiding volgen in de Bibliotheek Wagnerplein.

Het doel van dit initiatief is dat middelbare scholieren uit Tilburg-Noord plezierig kunnen leren in de bibliotheek. En dat is zeker mogelijk vanwege de goede en rustige leeromgeving in de Bibliotheek. Onder begeleiding van leuke en professionele begeleiders uit het team van SmartStart willen wij scholieren helpen met het plannen en goed voorbereiden van huiswerk, proefwerken en examens. Doordat de huiswerkbegeleiders een expertise hebben in één of meerdere vakken, kunnen zij vaak ook gericht bijles geven. 

Praktische informatie
Iedere donderdag (behalve Hemelvaartsdag - 30 mei) kan je gratis deelnemen in de Bibliotheek Wagnerplein. Elke leersessie is van 15.30 tot 17.30, maar je bent niet verplicht de gehele leersessie bij te wonen; neem de tijd die jij nodigt hebt!