Mini Boek Food Festival

14 april 2019, van 10:30 tot 12:00 | CC Elckerlyk in Hilvarenbeek

Kosten: € 5,00

Kom je ook smullen van de vertelvoorstelling 'Aadje Piraatje viert feest', naar het boek van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma? Het Mini Boek Food Festival is een zondagochtend vol verhalen, muziek en theater. Vier keer per jaar leggen we om 10.30 uur de picknickkleedjes klaar voor peuters, kleuters en hun papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. Smul je mee? Na de picknick gaan we om 11.00 uur met z’n allen naar de theaterzaal voor een mooie voorstelling.

Zondagochtend 14 april is alweer de derde editie van het Mini BOEK FOOD Festival met een heuse picknick en met de theatervoorstelling van Aadje Piraatje.

De voorstelling ‘Aadje Piraatje viert feest’, is gebaseerd op het boek van Marjet Huiberts en Sieb Posthum. Ton Meijer vertelt, zingt en speelt de versjes van Marjet en gebruikt de tekeningen van Sieb Posthuma. Samen met de kinderen gaat hij op reis met Aadje en alle andere piraten aan boord. Kinderen leren alle piraten kennen die met Aadje en zijn vader meevaren. Er is een zeebeen oefening op muziek van Richard Wagner, een verjaardag en Aadje heeft last van een wiebeltand. In het verhaal bootsen de kinderen met behulp van een nepzee een storm na en aan het slot van de voorstelling spelen de kinderen op het toneel een scene na uit 'de scheepsjongens van Bontekoe'.

Kom je ook?

Je bent welkom op zondag 14 april om 10.30 uur. Tickets zijn te koop voor €5 en bestel je hier