R-newt: Workshop Spoken Word door Sanae Casita

30 april 2019, van 19:00 tot 22:00 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op 30 april is er een Spoken Word avond: Een avond vol prachtige optredens, Spoken Word workshops en het leren kennen van nieuwe mensen!

Wat haal je uit een workshop Spoken Word? Spoken Word is erop gericht dat je je gevoelens en gedachten kan uiten via een muzikale manier. Daarnaast krijg je de kans om ervaring op te doen op een podium en je leert jezelf te presenteren voor een publiek. Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan een Spoken Word avond om zo nieuwe dingen te kunnen leren? 

De workshop wordt gegeven door Sanae Casita.

Ben jij erbij?
Je bent welkom dinsdsg 30 april om 19.00 uur in de StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal). De entree is gratis. Meld je aan door te mailen naar R-newt2019@hotmail.com

Over Sanae Casita

Sanae Casita is een zangeres die haar sporen in de muziekwereld al ruimschoots heeft verdiend en al sinds haar 15e optreedt. In 1998 nam zij een plaat op met de hip hop formatie "Outsidaz" in samenwerking met Herman Brood. In 2004 heeft CASiTA opgetreden op Lowlands, nadat ze één van de winnaars werd van de Essent Awards en won hiernaast ook tijdens de finale van de Grote Prijs van Nederland (2000) de titel ‘beste nieuw opkomende artiest’. 

Ze kwam ook op meerdere poppodia en festivals te staan zoals Noorderslag, Paradiso, Made in Holland in Koninklijk Theater Carré, Dunya, Friends for Warchild in AHOY Rotterdam, North Sea Jazz Festival, Festival Mundial en verder toerde CASiTA in Europa & Afrika. Ze trad meerdere malen op voor Prins Willem-Alexander en Maxima en het Koningshuis. Ze was te bewonderen in de Heineken Musichall in het voorprogramma van o.a. Beyoncé, Angie Stone en Oletta Adams. 

Naast het optreden is Sanae Casita al jaren met grote passie actief als jongeren coach en werkt ze als zelfstandige met uiteenlopende jongeren en projecten waarbij ze muziek en creativiteit als methodiek toepast om jong en oud te verbinden en te motiveren. Verder is Sanae Casita bezig als kunstenares en maakt ze tekenkunsten op hout en papier met een integratie van diepte, symbolisme en illusie.