In de werkplaats: Stop-motionfilmpje

18 mei 2019, van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Berkel Enschot

Kosten: Gratis

In de Werkplaats in de Bibliotheek Berkel Enschot mag jij aan de slag gaan met gamen, virtual reality, video en nog veel meer! Wat ga jij maken in de Werkplaats?

Aan de slag met een stop-motionfilmpje maken

We gaan stop-motionfilmpjes. Dit zijn filmpjes die bestaan uit tientallen (of honderden of duizenden!) losse foto's achter elkaar afgespeeld. Je kunt tekeningen maken of iets kleien voor in je filmpje, maar je mag ook zelf bijvoorbeeld speelgoed als Lego of Playmobil meenemen.

Praktische informatie

Je bent welkom op zaterdag 18 mei om 13.30 uur in de Bibliotheek Berkel Enschot. Entree is gratis, maar aanmelden is gewenst. Aanmelden kan door te mailen naar berkelenschot@bibliotheekmb.nl.

Doet bovenstaande button het niet? Mail dan je aanmelding naar berkelenschot@bibliotheekmb.nl.