Creatief met Technologie

8 mei 2019, 14:00 t/m 12 juni 2019, 16:00 | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

Kosten: € 95,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vind je Virtual Reality interessant, zou je weleens willen weten hoe je zelf een robot kunt programmeren of lijkt het je leuk om zelf een apparaat te bouwen of een game te maken? Dan is de workshopreeks Creatief met Technologie iets voor jou!

Over de workshop

Onder begeleiding van een mediacoach van de bibliotheek ga je 6 weken achter elkaar aan de slag met nieuwe technologie. Iedere week leer je samen met de andere deelnemers een nieuwe technologie te gebruiken. Onze mediacoach legt uit hoe het werkt, en laat leuke voorbeelden zien. Natuurlijk proberen we het zelf even uit: we zetten de VR bril op; besturen de robots; spelen een game; enzovoorts. Nu je weet wat het is en hoe het werkt, ga je zelf aan de slag om iets te maken met deze technologie! Aan het eind van de middag mag je aan de groep presenteren wat je hebt gemaakt. Zo leer je in 6 weken 6 nieuwe technologieën te gebruiken!

De workshops zijn op woensdagmiddag van 8 mei t/m 12 juni van 14.00 tot 16.00 uur en zijn bedoeld voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool. 

De kosten voor de hele reeks zijn €95,00. De inschrijving is nu geopend, dus wees er gauw bij want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Aanmelden kan via digilab@bibliotheekmb.nl.