KennisKans: Workshop keuzes maken

16 mei 2019, van 09:30 tot 11:00 | Bibliotheek Waalwijk, ruimte 28

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Keuzes maken. Het is iets waar je iedere dag mee bezig bent. Dat varieert van: ‘Wat ga ik eten?’ tot ‘Welke taken op mijn werk maak ik prioriteit?’. Tijdens de workshop van docent zorg en welzijn Esther Hoedjes krijg je inzicht in hoe je bewust keuzes maakt om een gezonde werk én levensstijl te realiseren. Esther leert je hoe je door kleine stapjes je doel kan bereiken. Of dat nou gaat om meer werkgeluk of omdat je een gezondere levensstijl wilt realiseren.

KennisKans
Deze workshop maakt onderdeel uit van KennisKans. Bedrijven, onderwijsinstellingen en organisaties worden uitgedaagd om hun kennis te delen met de inwoners van Tilburg en omgeving. Door middel van KennisKans kunnen geïnteresseerden gratis deelnemen aan bestaande, interne kennistrajecten die worden opengesteld aan een algemeen publiek. Vanuit de gedachte van een leven lang leren en van een hedendaagse economie waarin kennisdelen steeds belangrijker wordt.

Aanmelden
De workshop is op 16 mei in de Bibliotheek Waalwijk (ruimte 28) van 09.30 tot 11.00 uur. Meld je vóór 14 mei aan door te mailen naar gezondeleefstijl@bibliotheekmb.nl.