KennisPlaats Vesper

28 mei 2019, van 20:00 tot 22:00 | Ons Koningsoord (Bibliotheek Berkel-Enschot)

Kosten: Meer informatie volgt nog

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hey ondernemer, heb jij lef? Laat je inspireren door de ervaringsverhalen van andere ondernemers met lef en kom naar de inspiratieavond van Kennisplaats Vesper op dinsdag 28 mei om 20.00 uur in Ons Koningsoord te Berkel-Enschot.

Te gast

Wij zijn trots dat Patrick Krijnen en Henny de Haas hun successtory willen delen.

Patrick Krijnen is gepassioneerd 21-jarige ondernemer. Op 15-jarige leeftijd startte hij zijn eigen onderneming Digital Creative Design. Drie jaar later stelde hij zichzelf de vraag: Is dit nu wat ik wil? Het antwoord was 'nee', en dat was mijn eerste echte stap als ondernemer. Nu is hij CTO van een wereldwijde organisatie.

Henny de Haas staat aan het roer van Hoppenbrouwers Techniek in Udenhout. Het installatiebedrijf bestaat 100 jaar en draagt het predicaat Koninklijk! Bij Hoppenbrouwers staan de medewerkers op nummer 1. Henny focust zich op het herkennen van talenten en de doorontwikkeling daarvan. "Zeg wat je wilt, laat dat blijken, schrijf je droom op, creëer een droom. Als je iets wilt veranderen dan moet je zelf de verandering zijn."

Meld je aan

Kom luisteren naar en sparren met deze twee ondernemers. Je bent welkom op dinsdag 28 mei om vanaf 19.30 uur in Ons Koningsoord (de Bibliotheek Berkel-Enschot). Het programma start om 20.00 uur. Aan het einde van de avond is er ruimte voor een netwerkborrel tot 22.00 uur. Tickets zijn € 12,50 inclusief koffie/thee en een consumptie. Na afloop ontvang je het boek Ondernemen met lef van Arko van Brakel, een inspiratiebron voor een ondernemend leven.

Koop je ticket via onderstaande button (of klik op deze link):

Over KennisPlaats Vesper
Een kennisplaats voor ondernemers én ondernemende mensen van 18 tot 88 jaar. KennisPlaats Vesper biedt een platform waar gelijkgestemde ambitieuze mensen, van jong tot oud, elkaar kunnen ontmoeten. We organiseren een drietal evenementen per jaar in Ons Koningsoord Berkel-Enschot: een om kennis en ervaring te delen, een om te verbinden en een om je horizon te verbreden.