Mans genoeg: actief vaderschap

23 mei 2019, van 20:00 tot 21:30 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Je wilt graag een actieve vader zijn. Dit eist, vaak naast een drukke baan, veel tijd en aandacht voor je kind(eren). Hoe pak je dit aan en hoe doen andere vaders dit? De tweede 'Mans Genoeg' avond op donderdag 23 mei staat in het teken van actief vaderschap.

Kom meepraten en luisteren naar mannen die het vaderschap op verschillende manieren invullen, zoals een kersverse vader, een gescheiden vader en twee vaders die samen een kind opvoeden.

We gaan het hebben over stereotypering van mannelijkheid, vaderschapsverlof en de combinatie van arbeid en zorg. Inspirerende hoofdgasten zijn vadercoach Patrick Timmermans (Vader Visie) en Peer de Graaf (komisch improvisator, zanger, cabaretier én actief vader).

Deze avond bijwonen?

Iedereen is van harte welkom vanaf 19.30 uur (inloop). De avond bijwonen is gratis, graag wel even van tevoren reserveren door een mail te sturen naar laurens.kleijntjens@fenikstilburg.nl

Over 'Mans Genoeg'

Mans Genoeg is een project van Feniks Emancipatie Expertise Centrum, gefinancierd door het Oranje Fonds en mede mogelijk gemaakt door de Kennismakerij (Bibliotheek LocHal). Daarnaast is Emancipator samenwerkingspartner en bron van kennis over mannen en emancipatie.

Kijk voor meer info op www.fenikstilburg.nl/Mans-genoeg