OpvoedCafé Hilvarenbeek

17 mei 2019, van 10:30 tot 11:30 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wil jij het graag goed doen voor je kind? We willen allemaal dat onze kinderen gelukkig zijn en hun dromen waar kunnen maken. Maar rennen we onszelf niet voorbij in dit streven? Hoe houd je de balans als ouder? Tijdens een gezellige ochtend in het OpvoedCafé delen we met elkaar waar we als ouders in de opvoeding tegenaan lopen.

Over het OpvoedCafé

Het OpvoedCafé vindt elke 6 weken plaats en is voor ouders en opvoeders met kinderen van 0 tot 12 jaar. Soms is er een professional die meer kan  vertellen over een bepaald thema en tips geeft. Ook geeft Jolanda (Bibliotheek) iedere bijeenkomst collectietips. Het OpvoedCafé wordt geleid door Eline Weijers. Zij woont met haar man en zoon (9 jaar) in Esbeek. Ze heeft haar eigen praktijk als opvoedcoach en blogt regelmatig over haar passie opvoeden zonder straffen en belonen. (www.ouderschapvanuitjehart.nl).

Kom je ook?

Alle ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar zijn welkom bij het OpvoedCafé. Je bent welkom op vrijdagochtend 17 mei vanaf 10.15 uur in de Bibliotheek Hilvarenbeek. Meld je gratis aan door te mailen naar hilvarenbeek@bibliotheekmb.nl