The Conversation 2.0: jongeren met een burnout

2 mei 2019, van 19:00 tot 23:30 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

Kosten: € 8,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

The Conversation 2.0: Een avond voor en door jongeren met een burn-out ervaring.

Over The Conversation

The Conversation is een op ‘ted talk’ geïnspireerde meeting. Het evenement vraagt aandacht voor maatschappelijke problemen onder jongeren, door middel van verhalen van jonge ervaringsdeskundigen, muziek, dans, toneel, film, fotografie en nog veel meer, in samenwerking met professionals uit de zorg. De eerste edities vragen aandacht voor burn-out en depressie bij jongeren.

Na een geslaagde editie in Koudijs Kafé in 's-Hertogenbosch (met meer dan 120 bezoekers), is het doel opgesteld om heel Brabant wijzer te maken met betrekking op burn-out en depressie bij jongeren. The Conversation 2.0 vindt daarom plaats in Tilburg, in de nieuwe Bibliotheek LocHal. 

Praat mee

The Conversation 2.0 vindt plaats op donderdag 2 mei. Je bent welkom vanaf 18.30 uur, het programma start om 19.00 uur in de KennisMakerij (Bibliotheek LocHal). Tickets zijn € 8,50 per stuk en koop je hier. Aan het einde van de avond is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan, inclusief drankje en muziek. Meer weten over het evenement of benieuwd naar de sprekers? Bekijk dan de Facebook-pagina van The Conversation. 

- Afbeelding: Studio Turbo