9tot5 werksessie

18 juni 2019, van 09:00 tot 17:00 | KennisMakerij, LocHal

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Bij deze ben je van harte uitgenodigd om samen met je nieuwe collega’s deel te nemen aan 9tot5. Wat zeg je? Je hebt geen idee wie die collega’s zijn? He! Laat dat nu net de bedoeling zijn.

Deel je werkplek en kennis

9tot5 blaast nieuw leven in de 9-tot-5-mentaliteit. Op steeds weer een andere plek komen jonge ondernemers bij elkaar om samen te werken binnen het klassieke format van de 8-urige werkdag. 

Van 9 tot 5 deel je jouw eigen of andermans werkplek met één of meer collega’s die net als jij hard aan de weg timmeren als (startend) ondernemer. Samen met diverse entrepreneurs, van programmeurs tot fotografen, werk je acht uur lang aan je eigen plannen en projecten op een steeds weer wisselende locatie: van de keukentafel tot kantoor.

Wie ‘9tot5t’ deelt niet alleen zijn werkplek maar ook zijn kennis. Door jouw eigen ervaring als ondernemer te delen met de mensen om je heen leer jij van hen en zij van jou. Zo leer je niet alleen meer over jezelf als ondernemer, je bouwt ook aan een waardevol en persoonlijk netwerk dat verder gaat dan een visitekaartje.

Dus, waar wacht je nog op? Het nieuwe werken start weer als vanouds op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag, stipt om 9 uur. Voor koffie/thee wordt gezorgd, maar net als bij een gewone baan BYOB: Bring your own boterham.

Het eerstvolgende 9tot5 evenement vindt plaats op dinsdag, 18 juni, van 9:00-17:00 uur in de Kennismakerij in Tilburg. Deelname is gratis, maar laat ons wel even weten via onderstaande knop.

   

Kom in contact!

Volg 9tot5 via Facebook (facebook.com/9tot5) of sluit je aan bij Eendagscollega’s via www.kenniscloud.nl.