Poëzie in Virtual Reality - In het gedicht

11 juni 2019, 09:30 t/m 15 juni 2019, 16:00 | de Bibliotheek LocHal

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Stap in het gedicht en beleef poëzie in 360 graden. In de virtual reality poetry experience 'In het gedicht' van bedenker David Peeters laat je de werkelijkheid achter je en word je onderdeel van prachtige poëzie.

In het gedicht

Zet de virtual reality bril op. Opeens ben je in een andere wereld, de wereld van virtuele poëzie. De werkelijkheid ligt voor even achter je. In welk gedicht ben jij? Kijk om je heen en luister. Het gedicht en je gedachten versmelten samen. Zonder lichaam zie je en ervaar je de wereld om je heen op een nieuwe intense manier. Wat voel jij?

Poëzie in virtual reality In het gedicht is een project van David Peeters, onderzoeker aan de Tilburg Universiteit en studente Nancy Coster. Het project is een samenwerking tussen Tilburg University, Radboud Universiteit Nijmegen, het Max Planck Instituut voor Psycholinguïstiek en de Bibliotheek Midden-Brabant.

Praktische informatie

Van dinsdag 11 juni t/m zaterdag 15 juni en op maandag 17 en dinsdag 18 juni kun je van 9.30 – 16.00 uur meedoen aan de VR-ervaring In het gedicht in de Bibliotheek LocHal. Je vindt het VR-project naast het StadsCafé. Meedoen is gratis en aanmelden is niet nodig.