Schrijfatelier LocHal [dinsdag]

30 juli 2019, van 19:30 tot 21:30 | Elke 2 weken | WoordLab (Bibliotheek LocHal)

Kosten: Gratis

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij het Schrijfatelier in de Bibliotheek LocHal.

LET OP!

De Bibliotheek LocHal is van 28 juli t/m 4 augustus gesloten wegens schoonmaak. Je bent weer van harte welkom op dinsdag 13 augustus

Over de Schrijfateliers

Er zijn veel mensen die graag willen schrijven, maar er niet of nauwelijks aan toe komen. Daarnaast is er een groep die soms schrijven, maar die er niet aan toekomen om dat werk verder af te maken of vorm te geven. Ook zijn er mensen die al veel schrijven, maar behoefte hebben aan "collega's” en feedback.

Voor deze mensen is een Schrijfatelier een platform om hun schrijfambities een stap verder te brengen. Er zijn mensen die werken aan een kort verhaal of aan een gedicht, maar er zijn ook schrijvers van blogs of een biografie. Alle genres zijn mogelijk. Het doel is dat de deelnemers elkaar enthousiasmeren en van elkaar leren. 

Deelnemen aan het schrijfatelier?

Dat kan! De bijeenkomsten vinden om de week plaats op dinsdagdagavonden van 19:30 tot 21:30 uur (met uitloop tot 22:00). Naast de bijeenkomsten worden er onder meer workshops, lezingen en gastcolleges aangeboden, zoals de workshop 'Feedback'. Aanmelden of meer informatie opvragen? Mail dan naar Coosjevanderpol@bibliotheekmb.nl.