Walk&Talk LocHal: De eerste indruk telt

26 juni 2019, van 10:00 tot 12:00 | Workshopruimte (Bibliotheek LocHal)

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens deze Walk&Talk-bijeenkomst krijg je tips en tricks hoe je een goede eerste indruk maakt. Gastspreker van vandaag is Edwin Jansen.

Thema: de eerste indruk telt

Waar je ook voor het eerst komt, je kunt maar één keer een eerste indruk maken. Vaak wordt dit meteen een blijvende indruk. Natuurlijk is dit ook van toepassing bij een sollicitatiegesprek. 

We leven in een snelle en sociale maatschappij en veel informatie is makkelijk toegankelijk. Houd jij daar rekening mee tijdens het solliciteren? En hoe laat je nou een verpletterende eerste indruk achter na een gesprek, zodat jij in aanmerking komt voor die baan? 

Edwin Jansen -  Recruiter bij Driessen in Breda - verzorgt de bijeenkomst. Driessen maakt werkgeluk mogelijk voor mensen in de publieke sector. Tijdens deze bijeenkomst gaan kandidaten met elkaar in gesprek over het belang van een goede eerste indruk. Aan de hand van voorbeelden, filmpjes en foto’s wordt er gekeken naar hoe iemand overkomt en wat een ander opvalt.  Ook krijg je tips en tricks over hoe je een goede eerste indruk maakt.

Over Walk&Talk

Tijdens de maandelijkse Walk&Talk-bijeenkomsten kun je ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden en krijg je tips van een deskundige. Elke editie is er een andere gastspreker op het gebied van succesvol solliciteren aanwezig. 

Hoe kan ik deelnemen?

Je bent welkom op woensdag 26 juni van 10.00 tot 12.00 uur in de Workshopruimte (0.3) van de Bibliotheek LocHal. Aanmelden is niet nodig.