Walk&Talk LocHal: Vrijwilligerswerk [GEANNULEERD]

31 juli 2019, van 10:00 tot 12:00 | Workshopruimte (Bibliotheek LocHal)

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens deze Walk&Talk-bijeenkomst krijg je tips en tricks over het inzetten van vrijwilligerswerk tijdens je zoektocht naar een nieuwe baan. Gastspreker van vandaag is Susan van Schijndel.

Thema: vrijwilligerswerk

Susan van Schijndel, Adviseur Vrijwilligerswerk, komt ons vertellen over het inzetten van vrijwilligerswerk in je zoektocht naar een baan. Vroeger bestond solliciteren vooral uit het schrijven van sollicitatiebrieven. Tegenwoordig ligt het accent vooral op het maken van (online) contacten en netwerken. Wat zegt vrijwilligerswerk over jou? Hoe vergroot je hiermee je kansen op de arbeidsmarkt? Susan van Schijndel praat je bij.

Over Walk&Talk

Tijdens de maandelijkse Walk&Talk-bijeenkomsten kun je ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden en krijg je tips van een deskundige. Elke editie is er een andere gastspreker op het gebied van succesvol solliciteren aanwezig. 

Hoe kan ik deelnemen?


LET OP
: Deze W&T-bijeenkomst is geannuleerd. Je bent welkom in onze andere vestigingen of volgende maand op woensdag 28 augustus in de LocHal. Bekijk de Walk&Talk-agenda voor alle komende bijeenkomsten. 

Je bent welkom op woensdag 31 juli van 10.00 tot 12.00 uur in de Workshopruimte (0.3) van de Bibliotheek LocHal. Aanmelden is niet nodig.