Walk&Talk Bibliotheek Waalwijk

4 juli 2019, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Waalwijk

Kosten: gratis (vooraf aanmelden)

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens de maandelijkse Walk&Talk-bijeenkomsten kun je ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden en krijg je tips van een deskundige. Elke editie is er een andere gastspreker op het gebied van succesvol solliciteren aanwezig. Deze keer gaan we het hebben over de sollicitatievideo.

De sollicitatievideo: wel of niet?

Een sollicitatievideo is onderscheidend, origineel en opvallend. Karlijn Vlaardingerbroek maakte er vorig jaar zelf een. Zou jij solliciteren met een video? En wat komt daar dan allemaal bij kijken? Waar moet je op letten? Karlijn deelt haar ervaring, en laat ook nog een paar andere filmpjes ter inspiratie zien.

 

Ontmoeten & kennis delen

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een hele laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. 

Initiatiefnemer Debbie Heijne: “Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om er voor het vinden van werk in je eentje voor te staan. Het is zó prettig om te merken dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik ben steeds weer verrast door de energie tijdens een Walk&Talk en de bereidheid om elkaar te helpen.” 

Hoe kan ik deelnemen?

Je bent welkom op donderdag 4 juli van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Waalwijk. Wil je deelnemen, meld je dan van tevoren aan via walkentalkwaalwijk@bibliotheekmb.nl of telefoon (0416-333787).