Walk&Talk Waalwijk: De sollicitatievideo: wel of niet?

4 juli 2019, van 10:00 tot 12:00 | De Bibliotheek Waalwijk

Kosten: gratis (vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens deze Walk&Talk-bijeenkomst krijg je tips en tricks over solliciteren met een video. Gastspreker van vandaag is Karlijn Vlaardingerbroek.

De sollicitatievideo: wel of niet?

Een sollicitatievideo is onderscheidend, origineel en opvallend. Karlijn Vlaardingerbroek maakte er vorig jaar zelf een. Zou jij solliciteren met een video? En wat komt daar dan allemaal bij kijken? Waar moet je op letten? Karlijn deelt haar ervaring, en laat ook nog een paar andere filmpjes ter inspiratie zien.

Ontmoeten & kennis delen

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een hele laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. 

Initiatiefnemer Debbie Heijne: “Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om er voor het vinden van werk in je eentje voor te staan. Het is zó prettig om te merken dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik ben steeds weer verrast door de energie tijdens een Walk&Talk en de bereidheid om elkaar te helpen.” 

Hoe kan ik deelnemen?

Je bent welkom op donderdag 4 juli van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Waalwijk. Wil je deelnemen, meld je dan van tevoren aan via walkentalkwaalwijk@bibliotheekmb.nl of telefoon (0416-333787).