Workshop: Maak je eigen stop motion filmpje

14 augustus 2019, van 13:30 tot 15:30 | Workshopruimte (Bibliotheek LocHal)

Kosten: Gratis

Wil je zelf een stop motion filmpje maken? Wil je weten hoe je dat doet? Kom dan naar de workshop stop motion in de Bibliotheek LocHal en leer hoe je van foto’s een supergaaf filmpje kunt maken.

Neem een fototoestel of telefoon, wat leuke voorwerpen, verzin en toffe verhaallijn en maak jouw eigen stop motion filmpje. Je mag je eigen spulletjes, zoals Lego-poppetjes, meebrengen om een filmpje mee te maken.

Kom je ook?

Je kunt je voor deze workshop aanmelden bij de infobalie tegenover de jeugdafdeling. Je bent dan welkom op woensdag 13 augustus. We verzamelen om 13.30 uur naast het DigiLab van de Bibliotheek LocHal op de begane grond. De activiteit is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar oud.
De workshop is gratis.