Walk&Talk LocHal: Het nieuwe solliciteren

28 augustus 2019, van 10:00 tot 12:00 | Workshopruimte (Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens deze Walk&Talk-bijeenkomst krijg je tips en tricks over het nieuwe solliciteren. Gastspreker van vandaag is Bart Naber.

Het nieuwe solliciteren: de sollicitatie app

Bart Naber is bedenker en eigenaar van OTSO. Een app en software die in een overzichtelijke omgeving werkzoekenden over een vacature laten beslissen. OTSO richt zich op het snel en efficiënt matchen van werkzoekenden en werkgevers. Aanbieders van vacatures kunnen kandidaten selecteren en zo opzoek gaan naar de geschikte kandidaat. Wanneer beide partijen van elkaar een positieve indruk hebben, ontstaat er een match! Bart zal meer vertellen over het “nieuwe solliciteren”.

Ontmoeten & kennis delen

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een hele laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. 

Initiatiefnemer Debbie Heijne: “Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om er voor het vinden van werk in je eentje voor te staan. Het is zó prettig om te merken dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik ben steeds weer verrast door de energie tijdens een Walk&Talk en de bereidheid om elkaar te helpen.” 

Hoe kan ik deelnemen?

Je bent welkom op woensdag 28 augustus van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek LocHal, workshopruimte 3.0. Entree is gratis, aanmelden is niet nodig.