Walk&Talk Wagnerplein: Een goed en eerlijk CV

27 augustus 2019, van 10:00 tot 12:00 | De Bibliotheek Wagnerplein

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens deze Walk&Talk-bijeenkomst krijg je tips en tricks over het schrijven van een eerlijk en goed cv. Gastspreker van vandaag is Pascale van Lubeek.

Een goed en eerlijk CV

Pascale van Lubeek, Vigilant mediation & loopbaancoaching, vertelt over hoe je een eerlijk en goed cv schrijft. Een cv waarmee je overbrengt wie je bent en wat je kunt. Wat staat wel in het cv en dus niet in de sollicitatiebrief? Tips uit de praktijk voor een goed cv en een goede sollicitatiebrief.

Ontmoeten & kennis delen

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een hele laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. 

Initiatiefnemer Debbie Heijne: “Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om er voor het vinden van werk in je eentje voor te staan. Het is zó prettig om te merken dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik ben steeds weer verrast door de energie tijdens een Walk&Talk en de bereidheid om elkaar te helpen.” 

Hoe kan ik deelnemen?

Je bent welkom op dinsdag 27 augustus van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Wagnerplein. Entree is gratis, aanmelden is niet nodig.