Ouders meet up: hoogsensitiviteit bij kinderen

24 september 2019, van 20:00 tot 21:30 | Pleinzaal in Tiliander (Spoorlaan 82c, Oisterwijk)

Kosten: € 5,00 (incl. koffie en thee)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hoe herken je dat je kind hoogsensitief is? Hoe reageert je kind in een drukke omgeving? Wat gebeurt er als je kind te veel prikkels ervaart? Kortom, hoe kunnen kinderen, zowel op school als thuis, omgaan met hun hooggevoeligheid en hoe kun je hen, als ouder (en leerkracht), daarin ondersteunen? Tijdens deze interactieve lezing op 24 september kom je meer te weten over hoogsensitiviteit bij kinderen.

Over de lezing

Rose Noël van La Cour, opvoedcoach voor hoogsensitieve kinderen en hun ouders, verzorgt de lezing. Er is ruimte voor vragen en je maakt kennis met enkele tools uit de training van Sensikids die je direct kunt toepassen. Deze landelijke methodiek is speciaal ontwikkeld voor de begeleiding van hoogsensitieve kinderen.

Aanmelden

De lezing vindt plaats op dinsdag 24 september om 20.00 uur in de Pleinzaal van de Tiliander (Spoorlaan 82c, Oisterwijk). Kosten zijn € 5,00 inclusief koffie en thee. Inschrijven kan via onderstaande button of via deze link

Meer bijeenkomsten over opvoeding

Voor ouders met opgroeiende kinderen worden er in de bibliotheek Oisterwijk in het najaar, in de maanden september, oktober en november, een drietal avonden georganiseerd voor ouders met opgroeiende kinderen, met elke keer een ander thema. De eerste bijeenkomst gaat over hoogsensitieve kinderen, de tweede gaat over de strijd met je kind en hoe die te voorkomen, de derde avond gaat over mediaopvoeding en opgroeiende kinderen.

Benieuwd naar deze avonden? Houd dan de agenda van Oisterwijk in de gaten!