Walk&Talk LocHal: Verborgen talenten

25 september 2019, van 10:00 tot 12:00 | Workshopruimte (Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens deze Walk&Talk-bijeenkomst krijg je tips en tricks over verborgen talenten. Gastspreker van vandaag is Lucienda Dap.

Verborgen talenten

Lucienda Dap houd er van om mensen te inspireren, wat heeft geleid tot de oprichting van Het Activeringshuis. Ze wil je bewust maken van de verborgen talenten die een ieder in zich heeft. Ze leert je Out Of The Box durven te denken. Heb je een 'hulp'vraag, neem deze deze ochtend mee. Dit gaat een Walk&Talk boordevol tips worden!

Ontmoeten & kennis delen

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een hele laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. 

Initiatiefnemer Debbie Heijne: “Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om er voor het vinden van werk in je eentje voor te staan. Het is zó prettig om te merken dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik ben steeds weer verrast door de energie tijdens een Walk&Talk en de bereidheid om elkaar te helpen.” 

Hoe kan ik deelnemen?

Je bent welkom op woensdag 25 september van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek LocHal, workshopruimte 0.3 Entree is gratis, aanmelden is niet nodig.