Workshop: intro Dungeons & Dragons

12 september 2019, van 19:00 tot 21:30 | GameLab (Bibliotheek LocHal)

Kosten: € 60,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wil jij ook Dungeons & Dragons spelen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Doe dan mee aan de introductie workshops in het GameLab.

Over de workshops

Dungeons & Dragons (of D&D) is al sinds de jaren '70 populair en kwam onlangs weer in de spotlights dankzij de Netflix serie Stranger Things. Een D&D game schept een wereld vol improvisatie, creativiteit en fantasie waar je in teamverband spannende mysteries ontrafelt en monsters verslaat.

In 4 sessies leer je de basis van D&D, onder leiding van Dungeonmaster Robin, van de Jonge Strateeg. In de eerste twee sessies wordt het spel uitgelegd en ga je je karakter vormgeven. In sessie 3 en 4 ga je samen een mini campagne spelen. Het is dus belangrijk dat je er alle sessies bij bent, geen part-time helden!

Waar wacht je op? Adventure awaits! Zet je fantasie aan het werk, neem je vrienden mee en stap met ons in de wereld van Dungeons & Dragons.

Aanmelden en meer informatie

De workshops vinden elke donderdagavond in september plaats (5, 12, 19 en 26 september) van 19.00 tot 21.30 uur in het GameLab.

Deelname is € 60,00, inclusief starterkit met o.a. een zelfontworpen 3D miniatuur van jouw karakter (t.w.v. €15,00), je eigen setje dobbelstenen, charactersheet etc. Daarnaast krijg je gratis een drankje en hapje (vlees of vega) tijdens de sessies. De workshop is geschikt voor avonturiers vanaf 14 jaar, een bibliotheekabonnement is niet nodig. Deze workshop heeft een max. aantal deelnemers van 6 personen.

Voor aanmelding en meer informatie mail je naar: gamelab@bibliotheekmb.nl.

Geen idee wat D&D is, maar wel nieuwsgierig wat spelers nou bezielt? Bekijk dan deze introductie video. Dan weet je voor eens en altijd de aantrekkingskracht en het plezier van Dungeons & Dragons!

Doet bovenstaande button het niet? Stuur dan je aanmelding naar gamelab@bibliotheekmb.nl