75 jaar Vrijheid Hilvarenbeek: QR-speurtocht

20 oktober 2019, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Kosten: gratis

Kom ook naar een van de kinderactiviteiten in het kader van 75 jaar bevrijding. Op zondag 20 oktober vieren we dat 75 jaar geleden eerst Diessen en vervolgens Hilvarenbeek is bevrijd van de Duitse bezetter. Zo is er een rap workshop, QR-speurtocht en de prijsuitreiking van de schrijfwedstrijd over het thema vrijheid.

QR-speurtocht

Ontdek de QR-codes in de Bibliotheek, leer meer over de oorlog en de mensen toen leefden én doe mee aan de QR-quiz. Heb jij alle vragen goed beantwoord?

Waar: de Bibliotheek Hilvarenbeek
Wanneer: zondag 20 oktober
Tijd: doorlopend
Kosten: gratis
Aanmelden: niet nodig, vrij toegankelijk

Ben jij er bij, 20 oktober in Cultuur Centrum Elckerlyc? Kijk ook eens bij een van de andere kinderactiviteiten zoals de rap workshop en de prijsuitreiking van de schrijfwedstrijd
Het reguliere programma begint om 13.00 uur met een officiele opening op het Vrijthof. Voor meer informatie bekijk de website van CC Elkerlyc.

Deze activiteiten worden je aangeboden in samenwerking met Gemeente Hilvarenbeek, Heemkundige Kring Hilvarenbeek, Fotostichting Diessen, Werkgroep Heemkunde Esbeek, Ondernemend Hilvarenbeek en de Bibliotheek Hilvarenbeek.