André Kuipers leest voor uit André het astronautje

9 oktober 2019, van 11:30 tot 13:00 | de Bibliotheek LocHal

Kosten: gratis

Ruimtevaarder André Kuipers bezoekt de LocHal en leest voor uit zijn prentenboek André het astronautje: Op zoek naar Laika.

Daarna mogen kinderen alle vragen stellen over de ruimte, reizen en het heelal. Niet alleen kinderen, juffen en meesters zijn uitgenodigd. Papa’s, mama’s, verzorgers, opa’s en oma’s zijn van harte welkom om te luisteren naar het verhaal over André het Astronautje.

Speciaal voor deze gelegenheid is boekhandel Giannotten aanwezig voor de verkoop van het prentenboek met een gesigneerde kaart van de ruimtevaarder.

Voorprogramma: Niks & Van Alles

Maar voordat André Kuipers komt voorlezen kunnen de kinderen genieten van Floor en haar droom over de wetenschap. Verzorgt door Janine Vriens van Jeugdtheater van Niks & van Alles. Floor stak haar neus in interessante zaken. Techniek, hoe iets vliegt, of de maan van kaas is etcetera, maar toch "werd" Floor een gewone meid.

Floor is deze ochtend te gast in de Lochal. Hoe kan het ook anders. Floor is MEGAfan van André, van Wubbo en van Neil. Floor rijmt, vertelt, ze neemt jullie mee in haar "oefencollege" en danst warm voor André.

Wanneer: woensdag 9 oktober
Waar: trappenlandschap, de Bibliotheek LocHal
Programma:
11.15 uur Ontvangst en welkom
11.30 uur Voorprogramma Theater Van Niks & Van Alles
12.00 uur Aanvang programma André Kuipers
13.00 uur Einde programma
Kosten: gratis
Leeftijd: van 4 t/m 8 jaar

Bekijk alle activiteiten in de Kinderboekenweek