Code middag LocHal

15 oktober 2019, van 14:00 tot 16:00 | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis (wel aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Heb jij in de herfstvakantie nog geen plannen? Wil je graag met leeftijdsgenootjes aan de slag om je eigen website te leren bouwen en programmeren? Meld je dan nu aan voor de Code Middag in Tilburg!

Code middag

Samen met de Code Qube ga je aan de slag met het bouwen van je eigen website. Door middel van het lesprogramma op de tablet leer jij via video's, quizzen en spelletjes hoe je je eigen website bouwt met de programmeertalen HTML en CSS. Ben jij al bekend met HTML en CSS en ben je klaar voor een echte uitdaging? Dan is een website bouwen met WordPress les iets voor jou!

Geen ervaring met code? Geen probleem! Na deze workshop ga jij sowieso naar huis met een ├ęchte website op zak. Natuurlijk komt deze website ook online te staan, zodat je deze later aan je vrienden kan laten zien. Hoe vet is dat?! Je eigen website, helemaal gebouwd met ├ęchte codes.

Aanmelden

De Code middag is toegankelijk voor iedereen tussen de 8 en 16 jaar en zal plaatsvinden in het Digilab van de Bibliotheek LocHal in Tilburg. Samen met andere leeftijdsgenoten gaan we er leuke en technische middag van maken!

Meld je snel aan voor de Code Middag in Tilburg in de herfstvakantie via: Code Middag!

De Code Middag wordt in samenwerking georganiseerd met Code Qube. Voor meer informatie kan je contact opnemen met info@codeqube.nl.