KennisPlaats Vesper: zakelijke etiquette & inspirerend presenteren

8 oktober 2019, van 20:00 tot 23:00 | Ons Koningsoord (Bibliotheek Berkel-Enschot)

Kosten: €12,50 (incl. consumpties en boek)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Zelf aan het roer staan, je eigen tijd indelen en wendbaar zijn als de koers bijgestuurd moet worden. Veel ondernemers en freelancers varen er wel bij, de vrijheid en zelfstandigheid van het ondernemerschap. Maar ondernemen betekent ook zelf je eigen groei organiseren: momenten om te sparren, of nieuwe kennis en inspiratie op te doen.

Die mogelijkheid biedt KennisPlaats Vesper, een ontmoetingsplaats in de Bibliotheek Berkel-Enschot voor ondernemers en ondernemende mensen. Op dinsdagavond 8 oktober komen twee ondernemers naar de KennisPlaats om hun expertise te delen: wijnimporteur Roland Kelders vertelt over ‘netwerken en etiquette’ en salescoach Marc Appels over ‘inspirerend presenteren’.

Programma inspiratieavond


Lezing Roland Kelders: netwerken en etiquette
Roland Kelders startte in 1997 in Udenhout met zijn bedrijf Kelders Wijnimport. In zijn ondernemerschap staat het opbouwen van een langetermijnrelatie met klanten centraal. In zijn verhaal bij KennisPlaats Vesper gaat hij in op vragen als: wat is een goede klantrelatie? Wat is je rol als verkopende partij? Waar krijg je in de praktijk mee te maken?

Lezing Marc Appels: inspirerend presenteren
Marc Appels is ruim 30 jaar actief in verkoop en salesmanagement, waarvan ruim 15 jaar als trainer, coach en inspirator. Vanuit zijn bedrijf Mindsuppliers geeft hij onder andere trainingen in salesmanagement, verkopen en onderhandelen. Bij Vesper is hij uitgenodigd om een korte, interactieve lezing te geven over inspirerend presenteren: hoe zet je jezelf overtuigend neer als je moet presenteren voor een klant of groep? Hoe bereid je je voor? Hoe beheers je de stress?

Praktische info & tickets

De avond vindt plaats op dinsdag 8 oktober vanaf 20.00 uur in de Bibliotheek Berkel-Enschot (Koningsoord). Tickets zijn nu online te bestellen (via Eventbrite). Een ticket kost €12,50 inclusief koffie of thee en een consumptie. Na afloop ontvang je bovendien een exemplaar van het boek Zakelijke etiquette, de sleutel tot succes van Magda Berman.
 

KennisPlaats Vesper is een ontmoetingsplek in voormalig klooster Koningsoord, waar ambitieuze professionals bij elkaar komen om kennis, successen en struggles te delen. Er is ruimte voor toevallige of kleine, geplande ontmoetingen. Een aantal keer per jaar organiseert de Bibliotheek er een groter event, in samenwerking met drie lokale ondernemers: interieurontwerper Carolien Latijnhouwers, HRM-adviseur Gerrit Bout en financieel planner Nihal Vogels.