Taalcafé Goirle

19 oktober 2019, van 13:30 tot 14:45 | de Bibliotheek Goirle

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Iedere derde zaterdag van de maand is er de Bibliotheek Goirle een Taalcafé: een middag voor nieuwkomers en vluchtelingen die graag beter Nederlands willen leren spreken. En voor Goirlenaren die het leuk vinden om nieuwe inwoners hierbij op weg te helpen.

Ontmoeten, uitwisselen, integreren

Bij het Taalcafé Goirle zijn alle nieuwkomers en vluchtelingen - alleen of samen met het gezin - welkom die graag beter Nederlands willen leren spreken. In een ontspannen sfeer, los van gezin, school- en huiswerkverplichtingen kun je in gesprek gaan met Goirlenaren. 

Wij nodigen ook inwoners van Goirle en Riel uit die het leuk vinden om te helpen. Vaak wordt aan de hand van een thema het uurtje ingestoken, waarbij we proberen zo veel mogelijk Nederlands te spreken. Want: Oefening baart kunst! 

Kom je ook (helpen)?

Het Taalcafé vindt iedere derde zaterdag van de maand plaats in de Bibliotheek Goirle. Je bent van harte welkom van 13.30 tot 14.45 uur - ook kinderen zijn welkom. Elke editie is er gratis koffie, thee, water of limonade en zijn er knutselspullen aanwezig voor de kinderen. Deelname is gratis.

Wil je meer informatie en/of wil je iemand of jezelf aanmelden? Neem dan contact op via mail.