Tekenworkshop: reizen door het vilstiftbos

16 oktober 2019, van 14:00 tot 15:00 | de Bibliotheek Waalwijk

Kosten: gratis (wel aanmelden)

Kom op 10 en 16 oktober luisteren en ontdek hoe Tasko en Fenna in hun ‘Viltstiftbos’ terechtkomen na het eten van geheimzinnig ijs.

Wat gaan we doen?

Je maakt kennis met Wolkeloos, een paard dat zo licht is als de lucht en met Rogier, een getekende ridder, die zijn kasteel al heel lang kwijt is. Teken daarna zelf een kasteel en ontdek dat tekenen zonder gum heel spannend is! Met blauw pastelkrijtpoeder breng je het kasteel tot leven. Alle tekeningen samen vormen weer een nieuw kasteel, dat tijdelijk zal worden tentoongesteld in de bibliotheek!

Aanmelden

Je bent welkom op woensdag 16 oktober in het Huis van Waalwijk, Raadhuisplein 2, om 14.00 uur. De workshop is geschikt voor kinderen van 8 tot 10 jaar. Aanmelden kan in de Bibliotheek Waalwijk of via waalwijk@bibliotheekmb.nl

Kan je 16 oktober niet? Schuif dan aan op donderdag 10 oktober van 16.00 tot 17.00 uur! Geef bij aanmelding aan op welke dag je aanwezig bent.

Bekijk alle activiteiten van de Kinderboekenweek