Walk&Talk Wagnerplein: Een goede sollicitatiebrief

29 oktober 2019, van 10:00 tot 12:00 | De Bibliotheek Wagnerplein

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens deze Walk&Talk-bijeenkomst krijg je tips en tricks over een goede sollicitatiebrief Gastspreker van vandaag is Pascale van Lubeek.

Een goede sollicitatiebrief

Pascale van Lubeek, Vigilant mediation & loopbaancoaching, vertelt over wat de eisen voor een representatieve sollicitatiebrief vandaag de dag zijn. Hoe zorg je ervoor dat je dankzij jouw brief wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Wat moet je wel/niet doen als je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek?

Ontmoeten & kennis delen

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een hele laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. 

Initiatiefnemer Debbie Heijne: “Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om er voor het vinden van werk in je eentje voor te staan. Het is zó prettig om te merken dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik ben steeds weer verrast door de energie tijdens een Walk&Talk en de bereidheid om elkaar te helpen.” 

Hoe kan ik deelnemen?

Je bent welkom op dinsdag 29 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Wagnerplein. Entree is gratis, aanmelden is niet nodig.