Inloopspreekuur e-books downloaden

9 november 2019, van 13:00 tot 14:00 | Overlegruimte 0.4 (Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis

Ben je in het bezit van een tablet of e-reader en heb je advies nodig over hoe je e-books kunt lezen op dit apparaat? Kom dan naar het inloopspreekuur. Wij vertellen je er alles over zodat je volledig geïnformeerd naar huis gaat.

Leen e-books van de Bibliotheek! Literaire romans of thrillers, kinderboeken, non-fictie of poëzie... bibliotheekleden kunnen kiezen uit duizenden e-books. Voor tablet en smartphone, maar ook voor de e-reader. Maak een webaccount aan en begin met lezen!

Op www.bibliotheek.nl/ebooks lees je er meer over en kun je zoeken en bladeren door de collectie. Tijdens het inloopspreekuur kun je terecht met vragen over het downloaden en lezen van e-books.