KennisKans: Omgaan met stress (deel 1) [VOL]

18 november 2019, van 19:30 tot 21:00 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis (wel aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ervaar jij ook weleens stress? Langdurige stress is zeer ongezond en eveneens een belangrijke veroorzaker van veel welvaartsziekten. In onze huidige maatschappij is vermijden van stress zeer moeilijk (en ook niet helemaal wenselijk) dus je kan er maar beter goed mee om leren gaan. Via kennis, maar ook zeker via diverse oefeningen, geeft sportinstructeur, ondernemer en coach Peter Verbeek je in deze workshop over mentale weerbaarheid handvatten om beter om te gaan met een stressvolle wereld.

KennisKans

Deze workshop maakt onderdeel uit van KennisKans. Bedrijven, onderwijsinstellingen en organisaties worden uitgedaagd om hun kennis te delen met de inwoners van Tilburg en omgeving. Door middel van KennisKans kunnen geïnteresseerden gratis deelnemen aan bestaande, interne kennistrajecten die worden opengesteld aan een algemeen publiek. Vanuit de gedachte van een leven lang leren en van een hedendaagse economie waarin kennisdelen steeds belangrijker wordt.

Aanmelden

De Bibliotheek Midden-Brabant biedt deze vitaliteitsworkshop, op maandag 18 november, aan hun vrijwilligers aan, maar stelt een aantal extra plaatsen beschikbaar.  Omgaan met stress is een KennisKans die uit twee delen bestaat. Deel twee is maandag 9 december. Houd die avond ook vrij!

Wil je gebruik maken van zo’n plek? Helaas zit deze KennisKans vol, maar kijk hieronder voor andere KennisKansen.

Meer KennisKansen

Op www.bibliotheekmb.nl/kenniskans vindt je meer info over de opzet van KennisKans. En je ziet welke andere KennisKansen er momenteel zijn om gratis aan deel te nemen.