Sinterklaas leest voor in de Bibliotheek 't Sant

20 november 2019, van 15:15 tot 15:40 | de Bibliotheek 't Sant

Kosten: gratis

Hoog bezoek in de Bibliotheek 't Sant woensdag 20 november! Sinterklaas komt langs in de bibliotheken en leest voor over zijn eigen belevenissen. Kom je ook luisteren, dan hoeft de Sint jou niet te missen?

Sint en Piet

Aan het einde van het jaar worden alle kinderen blij. De Sint is weer in het land en ook zijn Pieten zijn erbij. Allerlei gedichtjes en cadeautjes zijn uit Spanje meegekomen, iets waar veel kinderen al lang van dromen. Maar ook de letters worden niet vergeten, want de Sint houdt ook van lezen moet je weten. Hij maakt hiervoor graag een tijdje vrij, want voorlezen in de bieb dat hoort er ieder jaar weer bij. Zo kan de Sint vertellen wat hij allemaal met zijn Pieten beleeft en waarom hij altijd zo graag cadeautjes geeft.

Datum: woensdag 20 november
Locatie: de Bibliotheek 't Sant
Tijd: 15.15 tot 15.40 uur
Kosten: gratis

In samenwerking met het Sint Nicolaas Comité Tilburg.