Walk&Talk LocHal: solliciteren met je hart

27 november 2019, van 10:00 tot 12:00 | De Bibliotheek LocHal

Kosten: gratis

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens deze Walk&Talk-bijeenkomst krijg je tips en tricks over hoe te solliciteren met je hart. Gastspreker van vandaag is Liesje Carlier.

De carrière switch: solliciteren met je hart

Een aantal jaren geleden raakte Liesje Carlier zoals zovelen overspannen. Dit bleek voor haar het moment voor een grote switch: geen 9-to-5 kantoorbanen meer, niet binnen haar diploma, niet meer dan drie dagen per week. Het resulteerde in een eigen bedrijf en werk als trainer. Intussen is zij naast ondernemer raadslid in de politiek en mama.

Wil jij meer weten over switchen met je hart? De zoektocht van een baan die resulteerde in een burn-out, naar het werk wat je echt met je hart hebt gekozen? Kom dan koffie drinken met Liesje tijdens deze Walk&Talk in de LocHal.

Ontmoeten & kennis delen

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een hele laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. 

Initiatiefnemer Debbie Heijne: “Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om er voor het vinden van werk in je eentje voor te staan. Het is zó prettig om te merken dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik ben steeds weer verrast door de energie tijdens een Walk&Talk en de bereidheid om elkaar te helpen.” 

Hoe kan ik deelnemen?

Je bent welkom op woensdag 27 november van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek LocHal. Aanmelden is niet nodig.