Walk&Talk LocHal: Dienstverlening van het UWV

27 november 2019, van 10:00 tot 12:00 | De Bibliotheek LocHal

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens deze Walk&Talk-bijeenkomst krijg je meer informatie over wat de UWV voor jou kan betekenen. Gastspreker is vandaag Eric Lijs van UWV.

Dienstverlening van het UWV

Op woensdag 27 november is Eric Lijs van het UWV gastspreker tijdens de Walk & Talk. Tijdens deze ochtend staat de dienstverlening van het UWV centraal. Wat kan het UWV voor jou betekenen in je zoektocht naar een nieuwe baan? Diverse onderwerpen zoals de UWV werkmap, scholingsbudgetten en online trainingen komen aan bod. Uiteraard is er ook genoeg ruimte om vragen te stellen.

Ontmoeten & kennis delen

Walk&Talk is voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een hele laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. 

Initiatiefnemer Debbie Heijne: “Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om er voor het vinden van werk in je eentje voor te staan. Het is zó prettig om te merken dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik ben steeds weer verrast door de energie tijdens een Walk&Talk en de bereidheid om elkaar te helpen.” 

Hoe kan ik deelnemen?

Je bent welkom op woensdag 27 november van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek LocHal. Aanmelden is niet nodig.

In december en januari geen Walk & Talk in Tilburg

In de komende maanden staat er geen Walk & Talk gepland in onze vestigingen in Tilburg. In december is er geen bijeenkomst in verband met de feestdagen. Januari gebruiken wij nog even om ons nieuwe programma verder te ontwikkelen. Vanaf februari worden er weer nieuwe Walk & Talks georganiseerd. Op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

De Walk & Talk in Waalwijk loopt gewoon door. Wilt u daar aansluiten? Klik dan hier voor de agenda.