Walk&Talk Waalwijk: De eerste indruk telt

7 november 2019, van 10:00 tot 12:00 | De Bibliotheek Waalwijk

Kosten: gratis (vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens deze Walk&Talk-bijeenkomst krijg je tips en tricks over de eerste indruk. Gastspreker van vandaag is Edwin Jansen.

De eerste indruk telt

Edwin Jansen, recruiter bij Driessen, legt uit dat je nooit een tweede kans krijgt om een eerste indruk te maken. Juist daarom is het belangrijk dat je je bewust bent van hoe je overkomt. Wat zegt je houding, je gedrag en de woorden die jij gebruikt? Welk gevoel laat jij achter na een gesprek en welke zaken spelen nog meer mij bij het maken van een eerste indruk?

We leven in een snelle en sociale maatschappij en veel informatie is makkelijk toegankelijk, hou jij daar rekening mee tijdens het solliciteren? En hoe laat je nou een verpletterende eerste indruk achter na een gesprek zodat jij in aanmerking komt voor die baan?

Ontmoeten & kennis delen

Walk&Talk is voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een hele laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. 

Initiatiefnemer Debbie Heijne: “Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om er voor het vinden van werk in je eentje voor te staan. Het is zó prettig om te merken dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik ben steeds weer verrast door de energie tijdens een Walk&Talk en de bereidheid om elkaar te helpen.” 

Hoe kan ik deelnemen?

Je bent welkom op donderdag 7 november van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Waalwijk. Wil je deelnemen, meld je dan van tevoren aan via walkentalkwaalwijk@bibliotheekmb.nl of telefoon (0416-333787).