Walk&Talk Wagnerplein: Een leven lang ontwikkelen

26 november 2019, van 10:00 tot 12:00 | De Bibliotheek Wagnerplein

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens deze Walk&Talk-bijeenkomst krijg je tips en tricks over jezelf blijven ontwikkelen. Gastspreker van vandaag is Gerry Timmermans.

Thema: Een leven lang ontwikkelen

Het tempo waarin beroepen veranderen neemt snel toe. Je moet dus snel op veranderingen in kunnen spelen en jezelf blijven ontwikkelen. Leren en Werken Midden-Brabant kan je hierbij helpen. Gerry Timmermans (werkzaam bij Leren en Werken Midden-Brabant) beantwoordt o.a. de vragen: Op welke manieren kun je jezelf blijven ontwikkelen? En wat zijn de financiële mogelijkheden als je een studie wil volgen en bekostigen?

Ontmoeten & kennis delen

Walk&Talk is voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een hele laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.

Initiatiefnemer Debbie Heijne: “Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om er voor het vinden van werk in je eentje voor te staan. Het is zó prettig om te merken dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik ben steeds weer verrast door de energie tijdens een Walk&Talk en de bereidheid om elkaar te helpen.”

Hoe kan ik deelnemen?

Je bent welkom op dinsdag 26 november van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Wagnerplein. Entree is gratis, aanmelden is niet nodig.