Bekendmaking Stadsfotograaf en Opening expositie ‘Transitie in Tilburg’

20 december 2019, van 15:00 tot 16:30 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vanaf 1 november gaat Citymarketing Tilburg op zoek naar de derde Stadsfotograaf van Tilburg. De wedstrijd roept gedreven Instagrammers, amateurfotografen én fotoprofessionals uit Tilburg op om hun creativiteit de vrije loop te laten rond het thema ‘transitie’. Op vrijdag 20 december is de bekendmaking van de nieuwe Stadsfotograaf in de LocHal.

Deelname fotowedstrijd

Aspirant-Stadsfotografen kunnen tot en met vrijdag 13 december de foto op hun eigen Instagram-kanaal publiceren inclusief een korte uitleg bij de foto. Deelnemen doe je door Ticket to Tilburg in het bericht te taggen (@tickettotilburg) en de hashtag #stadsfotograaftilburg2020 te gebruiken. De winnaar wordt op vrijdag 20 december bekendgemaakt in de Bibliotheek LocHal, waar de tien finalisten inclusief de winnende foto worden geëxposeerd in de Pop-up expositie 'Transitie in Tilburg'. Meer over de jury, het prijzengeld en de voorwaarden is te vinden op Ticket to Tilburg.

Transitie

Deelnemers aan de Stadsfotograaf-competitie haken met hun beeld in op het thema ‘transitie’. Transitie in de breedste zin van het woord. De organisatie legt uit: “Overal in Tilburg zijn transities waar te nemen. In het straatbeeld, op plekken waar gebouwd wordt bijvoorbeeld. Maar ook in de natuur en bij Tilburgers zelf.”