Pop-up expositie ‘Transitie in Tilburg’

20 december 2019, 20:00 t/m 31 januari 2020, 22:00 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Elk jaar sinds 2018 gaat Citymarketing Tilburg op zoek naar een nieuwe Stadsfotograaf van Tilburg. De wedstrijd roept gedreven Instagrammers, amateurfotografen én fotoprofessionals uit Tilburg op om hun creativiteit de vrije loop te laten rond een bepaald thema. Dit jaar draait het om ‘transitie’. Hoe dat door de 10 beste aspirant-Stadsfotografen in beeld is gebracht is te zien in de pop-up expositie in de KennisMakerij, op de eerste etage van de Bibliotheek LocHal.

Transitie

Deelnemers aan de Stadsfotograaf-competitie haken met hun beeld in op het thema ‘transitie’. Transitie in de breedste zin van het woord. De organisatie legt uit: “Overal in Tilburg zijn transities waar te nemen. In het straatbeeld, op plekken waar gebouwd wordt bijvoorbeeld. Maar ook in de natuur en bij Tilburgers zelf.”

Stadsfotograaf

Vanaf vrijdag 20 december 2019 is bekend wie de volgende Stadsfotograaf is. Die dag wordt de expositie ook officieel geopend. Meer hierover en over de procedure om tot Stadsfotograaf gekroond te worden is hier te vinden.