Spreekuur Stamboomonderzoek

3 december 2019, van 13:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Goirle

Kosten: gratis

In samenwerking met genealogievereniging Golse Genen vindt er elke eerste dinsdag van de maand een Spreekuur Stamboomonderzoek plaats in de Bibliotheek Goirle. Golse Genen heeft inmiddels miljoenen namen in beeld gebracht, beginnend in Goirle en inmiddels uitwaaierend over heel Brabant.

Tijdens het spreekuur kun je vragen stellen over het uitwerken van een stamboom. Welke computerprogramma’s zijn (betaald en gratis) beschikbaar? Hoe kun je zoeken op genealogische sites en in archieven? Hoe doe je stamboomonderzoek en hoe vind je ontbrekende gegevens over jouw familiegeschiedenis?

Het spreekuur vindt iedere eerste dinsdag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur plaats in de Bibliotheek Goirle.