De Grootste PubQuiz van Tilburg [VOL]

25 januari 2020, van 20:00 tot 23:00 | de Bibliotheek LocHal

Kosten: € 10,00 euro per team

Na het daverende succes van vorig jaar keert de Grootste Pubquiz van Tilburg terug naar de LocHal! Ervaar de LocHal in heuse kroegsferen! Zijn jij en je vrienden de ultieme pubquizzers? Speel mee met je team van maximaal 5 personen en ga voor de winst. Of gewoon voor de gezelligheid natuurlijk!

In samenwerking met een aantal Tilburgse horecagelegenheden en samenwerkingspartners uit de stad wordt vormgegeven aan de Grootste PubQuiz van Tilburg. In 10 rondes wordt uitgemaakt wie van de 75 deelnemende teams uiteindelijk de wisseltrofee mee naar huis neemt en zich in 2020 het beste quizteam van Tilburg mag noemen.

Aanmelding

Aanmelding is niet meer mogelijk. De Grootste PubQuiz van Tilburg zit hardstikke vol. Ook de wachtlijst van 30 teams zit ram vol, helaas heeft het geen zin meer om je aan te melden voor de wachtlijst. Voor iedereen die erbij is tot zaterdag 25 januari!

Wat kun je winnen?
Naast de wisseltrofee worden in samenwerking met de partners cadeaupakketten samengesteld voor de teams die bij de bovenste vijf teams eindigen. Met o.a. boeken, bioscoop- en concertkaartjes, horecategoed en nog veel meer!

Was het vorig jaar niet iets goedkoper?
Dat klopt! We trakteren natuurlijk graag op ons eerste verjaardagsfeestje, maar zo’n groot feest als met de officiële opening kan het natuurlijk niet worden. En gelukkig is ook deze prijs voor deelname laag waardoor de quiz toegankelijk is voor zo veel mogelijk mensen.

Zijn de vragen multiple choice?
Een aantal rondes bestaat uit open vragen; het merendeel van de quizvragen is multiple choice en wordt beantwoord aan de hand van stemkastjes. Anders is het onmogelijk om aan het eind van de avond de uitslag te hebben en dat is wel zo leuk natuurlijk.

Waarom een pubquiz in een Bibliotheek?
De Bibliotheek is al lang niet meer een plek waar je alleen boeken kunt lenen. Op allerlei manieren worden in samenwerking met lokale partners kennis en verhalen gedeeld door middel van programmering. De puquiz in ons Stadscafé ter gelegenheid van 1 jaar LocHal is er één van.

Datum: zaterdag 25 januari
Tijd: 20.00 - 23.00 uur