Mini Book Foodfestival LocHal

26 januari 2020, van 13:00 tot 15:30 | de Bibliotheek LocHal

Kosten: gratis

Zondag 26 januari staat de hele LocHal in het teken van het Mini Book Foodfestival. Het wordt een groot kleurfestijn. Met een muzikaal Voorlees en Kleurfeest vieren we niet alleen het 1-jarig bestaan, maar ook de Nationale Voorleesdagen.

Activiteiten kinderen t/m 6 jaar
Kinderen t/m 6 jaar mogen samen een supergrote tekening krijten. De kleurrondes starten om 13.45 en om 14.30 uur.

We gaan ook zingen, dansen en luisteren naar verhalen lekker vanaf een kleedje. Alle papa’s en mama’s, opa’s en oma’s mogen hun picknickkleedjes en boterhammen meenemen.

De kinderen kunnen deze middag ook lekker bewegen tijdens de kinderyoga.

En deze dag is er ook een speciale mini boekproeverij.

Activiteiten oudere kinderen
Ook voor de oudere kinderen is er genoeg te doen. Zo maken de leerlingen van IMC Weekendschool gezonde picknickhapjes met het FoodLab. Het GameLab viert het 1-jarig bestaan met de lancering van de allereerste LocHal computergame! Speel zelf als eerste deze game gemaakt door een team jonge gamedesigners (9-11 jaar).

Speel een lekker potje voetbal in het park met DigiLab Robot Voetbal! Met de iPad bestuur je een robotje op wielen, en probeer je de bal in het doel van je tegenstander te rijden. Heeft jouw robot balcontrole?

Nationale voorleesdagen